Sarı mı? Kırmızı mı? 

gs
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de kalmak için mücadele eden Gençlerbirliği ile şampiyonluk şansını matematiksel olarak sürdüren Galatasaray’ın karşılaştığı maçta yine hakem kararı gündem oldu. Pozisyonda Gençlerbirliği’nin oyuncusu hastanelik olurken, avantajı yakalayan Galatasaray, 44. dakikada ilk golü buldu ve maçı 2-0 kazandı.

Maçın 38. dakikasında Gençlerbirliği’nde Daniel Candeias topla ilerlemeye çalışırken Gedson Fernandes’in ayak bileğine yaptığı müdahale ile yerde kaldı ve devamında hastanelik olrak sezonu kapattı. Fernandes’in faulünü sarı kartla cezalandıran hakem Halis Özkahya’nın bu kararı ise, tartışma yarattı. Bu pozisyondan kısa süre sonra Galatasaray golle buluştu ve öne geçti.

Sosyal medyda ve hakem yorumcularından tepki yükselirken,  maçtan sonra konuyla ilgili konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Bunun VAR’la başka bir yerle alakası yok. Gözümüzün önünde olan bir pozisyon, Fernandes’in Candeias’a yaptığı hareket her yerde kırmızı kart. VAR’da ne değerlendirilirse değerlendirilsin. Çocuğun omzunda da yırtık oluştu sezonu kapattı. Ve Galatasaray eksik kalacakken, biz eksik kaldık ve gol yedik” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver