Sarıgül: Kemal Kılıçdaroğlu giderse CHP baraj altı kalır

mustafa-sarigul-kemal-kilicdaroglu-giderse-chp-baraj-alti-kalir_8c220406__w1200xh675
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Sarıgül: Kemal Kılıçdaroğlu giderse CHP baraj altı kalır

Kemal Kılıçdaroğlu’na olan desteğinden geri adım atmayan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül,  Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakması durumunda CHP’nin baraj altı kalacağını söyledi.

Katıldığı programda iddialı açıklamalarda bulundu

Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin başında gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, TV100 kanalında yayınlanan programda .arpıcı iddialarda bulundu. Sarıgül, “Sayın Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var.” tezini savundu. Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu bırakması durumunda CHP’nin baraj altı kalacağını söyledi.

Mustafa Sarıgül açıklamasında şunları kaydetti:

Mesajlara çok üzülüyorum. Biz troller diye çok açıklamalar yaptım. Bi anda troller bize saldırıyor parti içerisinden troller saldırıyor. Bu mücadeleyi ikinci turda verselerdi sonuç böyle olmazdı. Sayın Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var. Sayın Kılıçdaroğlu, genel başkanlıktan ayrıldığı andan itibaren CHP baraj altında kalır. Ben gücümü hiçbir zaman bulunduğum koltuktan almam, ben koltuğun peşinden koşmuyorum ama koşan arkadaşlarımız var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun çok değerli 25 milyon oyu var. Biraz daha çalışırsak yerel seçimlerde bu oyları artırırız.



Bu Yazıya Tepki Ver