Sarıgül: ‘Kendi ülkemizde 3. sınıf vatandaş olduk’

sarıgül
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bir İngiliz vatandaşı, uçak bileti ve 7 gece konaklama dâhil, Türkiye’de 239 Sterlin’e tatil yapabiliyor. Bu cennet vatanın tadını, yabancılar çıkarıyor. Kendi vatanımızda gariban, kendi ülkemizde, 3. sınıf vatandaş olduk. Bu bizim ağrımıza gidiyor.” dedi.

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Başkanı Mustafa Sarıgül, haftalık düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

“20 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETENLER MİLLETE SABIR TAVSİYE EDİYOR”

Sorunların her geçen gün arttığını ifade eden Sarıgül, “İlkokul 3. sınıfa giden bir çocuğa, insanın en temel ihtiyaçları nelerdir? diye sorun, ‘beslenme, barınma, giyinmedir’ der. Bugün maalesef, 2022 yılı Türkiye’sinde, nüfusumuzun yüzde 80’i bu ihtiyaçlarını layıkıyla karşılayamıyor. 20 yıldır ülkeyi yönetenler, büyük bir pişkinlikle, bu aziz millete, sabır ve şükür tavsiye ediyor, ‘Biz gidersek, işler daha da kötü olur’ diyebiliyorlar. Ve ne yazık ki muhalefet, ‘doymuyorsak, barınamıyorsak, bundan daha kötü ne olabilir?’ diyerek hesap soramıyor. Biz böyle bir siyaseti, böyle bir hayatı, bu aziz millete, yakıştıramıyoruz, layık görmüyoruz.” diye konuştu.

“KENDİ ÜLKEMİZDE 3. SINIF VATANDAŞ OLDUK”

“Bir İngiliz vatandaşı, uçak bileti ve 7 gece konaklama dâhil, Türkiye’de 239 Sterlin’e tatil yapabiliyor.” diyen Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu cennet vatanın tadını, yabancılar çıkarıyor. Kendi vatanımızda gariban, kendi ülkemizde, 3. sınıf vatandaş olduk. Bu bizim ağrımıza gidiyor. Biz, buna itiraz ediyoruz. Buna itiraz edenlerin adresi Türkiye Değişim Partisidir.”



Bu Yazıya Tepki Ver