Sedat Peker kamikaze videosuyla mı gelecek?

sedet peker kamikaze
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker‘in yakın çevresine “Helalleşme videosu gelir mi?” sorusunun yanıtını verdiği belirtildi. Peker’in “Sonu nasıl biter bilmiyorum. Ancak seçim öncesi Japon intihar pilotları gibi galiba bir hamle yapacağız gibi görünüyor.” dediği iddia edildi.

thumbnail
İlgili Haber
Mübariz Mansimov: “Sedat Peker’in söylediği her şey doğrudur”

İfşa videolarıyla Türkiye’nin gündemine oturan suç örgütü lideri Sedat Peker’in video yayımlamasının üzerinden 1 yıl geçti. Peker’in ‘helalleşme’ videosu çekeceği sık sık gündeme gelirken, gazeteci Peker’in yakın çevresiyle görüştüğünü ve bu soruya yanıt aldığını açıkladı.

Halk TV’de konuşan Barış Pehlivan, Peker’in yakın çevresine şunları dediğini aktardı:

“Şu an için bu dünyada tek isteğim video çekmek ve kalan işimi tamamlamak. Ben tek başıma bu kadar mücadele veriyorum. Benim anlatacaklarımının etkisinden herkes faydalanacak. Pasaportum yok, kırmızı bültenle ilgili bir karar var. Hareket edemiyorum. Ben işimi bitirmek istiyorum. Bakın ben üzerime düşeni bitireceğim. Sonu nasıl biter bilmiyorum. Ben video çekersem bugün deport edileceğimi biliyorum. Sonu nasıl biter bilmiyorum. Ancak seçim öncesi Japon intihar pilotları gibi galiba bir hamle yapacağız gibi görünüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver