Sedat Peker pasladı, Deli Çavuş yayınladı: Bu listeler çok konuşulur !

deli çavuş listeler

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu ve “Deli Çavuş”un, kumarda 50 bin doların üzerinde para kaybedenlerin listesini yayınlayacağını duyurdu. Duyurunun ardından Deli Çavuş hesabı tüm listeyi yayınladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, aralarında; siyasilerin, bürokratların, hükümete yakın iş adamlarının ailelerinin de olduğu yasadışı bahis sitelerinde 50 bin doların üzerinde para kaybeden kişilerin listesini ele geçirdiğini öne sürmüştü.

Türkiye’de bu insanlara kimse dokunmadığı için yargıya teslim etsem unutulup gidecek” diyen Peker, liste ile ne yapması gerektiğini takipçilerine sormuş, Peker, “Ben de size sorayım istedim. Bu kayıtları ne yapayım? diye yazmıştı.

İlgili Haber
Sedat Peker topu Deli Çavuş’a attı: “Sevabı da günahı da sizin ve Deli Çavuş’un boynuna!”

Listeleri en geniş haliyle yayınımızda bulabilirsiniz. Yayının tekrarı için aşağıdaki videoyu izleyin.

ANKET SONUÇLARINI ATIF YAPTI, “İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR LAN” DEDİ VE LİSTELERİ AÇIKLADI

Sedat Peker, son yaptığı paylaşımlarda ise takipçilerinin çoğunluğunun listeyi yayınlamasını istediğini belirterek, Deli Çavuş hesabını işaret etmesinin ardından paylaşımlar art arda geldi.

alfabetik listeler halinde düzenlenmiş veri tabanını paylaşan Sedat Peker güne damga vurdu. Sedat Peker’in ele geçirdiği ve Deli Çavuş’un yayınladığı listede siyaset dünyasından iş dünyasına kadar pek çok ünlü ismin yer aldığı gözlendi.

Paylaşımlara şu not düşüldü:

İnsanların çocuklarına yiyecek alamadığı için intihar ettiği dönemlerde, bu paraların yasa dışı kumara harcanması hak değil, adil değil. İnsanlar açlıktan ölüyor lan!