Sedat Peker’den 6. video

sedat peker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker, bugün yayınladığı 6. video ile yeni açıklamalar yaptı. Peker, kendisi hakkında iki gelişmenin kırılma noktası olduğunu, fitili ilk ateşleyenin Rubin’in “Tayyip Erdoğan sonrası oraya simge birinin seçilmesini sağlar. Arka perdeden de ülkeyi o yönetir” iddiası olduğunu söyledi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube’da “‘Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür” yayınladığı 6. video ile yeni açıklamalar yaptı. Sedat Peker, kendisi hakkındaki gelişmelerin fitilini iki olayın ateşlediğini söyledi. Peker, “Bu benim hikâyem. 1,5 senedir sıkıntıları ben yaşadım, o yüzden dolayı bana akıl vermeyin. O yüzden parça parça koparacağım, canları yakacağım” dedi.

‘BİZE TUZAK KURDULAR’

Peker, kendisi hakkındaki gelişmeleri fitilini ise iki gelişmenin tetiklediğini söyledi. Peker, “Fitilin ilk ateşlenmesi Michael Rubin adında Amerikalı bir yazarın, yazdığı yazıyla oldu. ‘Sedat Peker etki alanını bu şekilde geliştirmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrasında, Tayyip Erdoğan’a ihanet etmez’ dedi. ‘PanTürkizm görüşüne sahip bu kişi bu şekilde güçlenmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrası oraya simge birinin seçilmesini sağlar. Arka perdeden de ülkeyi o yönetir’ dedi. Buna inanan ruh hastaları oldu, işin kötü yanı bizim arkadaşlarımız da gururlandılar, ‘Artık seni dünyada insanlar daha iyi anlayacak, konumunu anlayacaklar’ dediler. Dedim ki, bu tuzak, bize tuzak kurdular. Tayyip Erdoğan sonrasına kimin planları varsa bizi mahvedecekler dedim. Bu yazıyı çeşitli yerlerde yayınladı, sonra birden yayınlanması kesildi, durduruldu. Herkesin okuması engellendi.” diye konuştu.

Bugünkü videosunda Yıldırım Demirören’den de bahsedeceğini belirten Peker’in masasında bu kez Yılmaz Özdil’in ‘Son Cüret’ isimli kitabı vardı.



Bu Yazıya Tepki Ver