Sedat Peker’den gece yarısı operasyonu

sedat-peker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gece yarısı operasyonu ile twiter’da takip çevresini genişletti. 2009 yılından beri kimseyi takip etmeyen Sedat Peker, gece yarısı, siyasetçi ve gazetecilerden oluşan bir çevreyi takip etti, Peker’in bu hamlesini Emre Olur Twitter hesabından duyurdu.

Emre olur mesajında, “Sn. Reis Sedat Peker 2009 yılından beri kullanmış olduğu sosyal medya hesaplarında kimseyi takip etmiyordu. Gördüğüm kadarıyla başta Sn. Meral Akşener olmak üzere, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Tuncay Özkan, Selçuk Özdağ, Bülent Kaya ve birçok gazeteciyi takip etmeye başlamış.” dedi.

SEDAT PEKER KİMLERİ TAKİP ETTİ?



Gerçek Gazete İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ali Tarakcı’yı da takip eden Sedat Peker’in takip ettiği siyasetçi, belediye başkanı, gazeteci ve yazarlar ile youtube üzerinden yayın yapan gazetecilerin listesi şöyle:

Siyasetçiler: Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Ramiz Ongun, Bülent Kaya, Abdüllatif Şener, Selçuk Özdağ, Sadettin Tantan, Cemal Enginyurt, Mustafa Balbay, Ali Mahir Başarır, Tuncay Özkan,

Gazeteci ve Yazarlar: Ali Tarakcı, İsmail Saymaz, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Bahadır Özgür, Erk Acarer, Murat Ağırel, Sabahattin Önkibar, Memduh Bayraktaroğlu, Barış Terkoğlu, Özgün Emre Koç, Akif Beki, Mustafa Hoş, Abdurrahman Dilipak, Erol Mütercimler, Timur Soykan, Can Ataklı, Barış Pehlivan, Nihat Genç, Özlem Gürses, Merdan Yanardağ,

Bu Yazıya Tepki Ver