Sedat Peker’den simgelerle mesaj

peker1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoda, Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubu hakkında şok iddialarda bulundu. Sedat Peker’in masasında yer alan ‘Omerta, Suskunluk Yasası” kitap ile de birilerine ‘suskun kaldığına dair mesaj verdiği’ yorumlarında neden oldu. Peker’in video mesajında masadaki beyaz tespih ve arka ekranda yer alan Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü videosu da diğer dikkat çeken detaylar oldu.

Geçtiğimiz günlerde kendisi ve adamlarına yapılan polis operasyonu sonrası ilk kez konuşan Sedat Peker, yapılan operasyonun arkasında Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubunun olduğunu söyledi. “Devlet büyüklerinin nisan ayında büyük değişikler olacağını, ülkeye davet edileceğini, kendisine haksızlık yapıldığı” söylediklerini ileri süren Peker, “söylenenleri yanlış anlamışım meğer mevcutlu getirilecegim söylenmiş” dedi.

Sedat Peker, “Bana yapılan operasyon, derin devletimizin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar olarak adlandırılan, şuan hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir. Yazıişleri müdürlerini, kardeşim gibi, onların da beni ağabey gibi sevdiği basın organlarında bile suçörgütü diye yazdırabilecek güç ancak, basındaki Pelikancıların oluşturmuş olduğu gruba ait” iddiasında bulundu.

Mehmet Ağar hakkında konuşan Peker; “Benim kafama takılan sorulardan en önemlisi şu; Mehmet Ağar, yılların kurdu. Hiçbir işinde iz bırakmaz, bu kadar iz… Onun yönettiği, onun yönlendirdiği her şeyiyle o kadar açık ki! Bunu neden yaptı, bunu neden bu kada açık etti? Bunun da illaki vardır bir sebebi. Taşeronluğunu yapmış olduğu bu organizasyonla, ona bu taşeronluğu verenleri belki mutlu etmiştir.  Üç ay içinde 12 tane video çekerek yaşanılanları sizlerle paylaşacağım. Geçmişte yaşanan ve gelecekte yaşanacak olan olayların sizin hakemliğinizde gelişmesinin en adil davranış olacağına inanıyorum”dedi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver