Şehit Eren Bülbül’ün adı Üsküdar’da yaşayacak

18215984
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün adı Üsküdar’da yeni açılan çocuk parkına verildi. Park, Eren’in annesi ve yakınlarının katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi, Trabzon’da PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü unutmadı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yeni yapılarak açılışı gerçekleştirilen parka Şehit Eren Bülbül’ün adı verildi. Park, Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ün ve ailesinin de katılımıyla yoğun bir ilgiyle İstanbulluların hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı törende vatandaşlar, Eren’in annesini ve yakınlarını alkışlarla karşıladı.

HERKES ONU SEVGİYLE ANIYOR

Parkın çevresindeki apartmanlara da Türk bayrağı ve “İyi ki varsın Eren” yazılı pankart asıldığı görüldü. Törene katılan ve parkın girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan anne Ayşe Bülbül, şehit oğlunun isminin Türkiye’nin farklı yerlerinde yaşatılmasından duyduğu gururu dile getirerek, “Yavrumun isminin unutulmaması çok güzel bir duygu. Bu kadar insan benim oğlumu sevgiyle anıyor, Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

EREN ASLA UNUTULMAYACAK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, diğer tüm şehitlerin olduğu gibi Eren Bülbül isminin de asla unutulmayacağına vurgu yaparak, “Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir park yaptık, bu bölgedeki çocuklarımızın oynayabileceği güzel bir alan oldu. Parka da 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ümüzün adını verdik” dedi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan da, “İyi ki varsın Eren” demek için burada olduklarını söyledi.



Bu Yazıya Tepki Ver