Selçuk Özdağ’dan dolar yorumu! “Adım adım IMF’ye gidiyorlar”

selcuk-ozdag-1622012436
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk lirası döviz karşısında kan kaybına hızla devam ediyor. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ yaşanan gelişmelerle ilgili, “IMF’ye adım adım gidiyorlar” yorumunda bulundu.

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, 23 liranın üzerine çıkan dolar ve bin 441 liraya fırlayan gram altın hakkında yorumda bulundu.

Özdağ, Twitter’dan yaptığı değerlendirmede “Şahsı, İngiliz bankerlerden dünyanın en yüksek faiziyle borçlandırdı ülkemizi şeytanlaştırdığı ve hatta bizden borç bile istediler diyerek milletimize hayal sattığı IMF’ye adım adım gidiyorlar” ifadelerini kullandı.

Özdağ, sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

“Erdoğan yıllardır IMF’nin nasıl bir şeytan olduğunu anlatıp durdu. IMF’nin esasen uluslararası kredi kuruluşlarına referans olduğunu ve bu sayede düşük faizle kredi alınabildiğini gizleyerek yaptı bunu. Şahsı, İngiliz bankerlerden dünyanın en yüksek faiziyle borçlandırdı ülkemizi şeytanlaştırdığı ve hatta bizden borç bile istediler diyerek milletimize hayal sattığı IMF’ye adım adım gidiyorlar. Bunu da Mehmet Şimşek yaptı, hem bakın parayı da düşük faizle verdiler çünkü itibarınız çok yüksek diyecek. İflastan bile başarılıyız hayali satmak da ne bileyim.”



Bu Yazıya Tepki Ver