Senin için değer Dzeko

dzeko
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanarya’nın golcü adayları arasında ilk sıranın sahibi açık arayla belli.

Fenerbahçe, mali sıkıntılarına rağmen Roma’nın Bosnalı yıldızını kadrosuna katabilmek adına 7.5 milyon Euro yıllık ücreti gözden çıkardı

TRANSFER çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, geçen sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı aşmak için golcü transferine ‘olmazsa olmaz’ gözüyle bakıyor. Serdar Dursun’un ardından takıma yıldız bir forvet kazandırmak isteyen yönetimin, Edin Dzeko ısrarı sürüyor. Santrafor arayışlarında sarı-lacivertlilerin listesinin ilk sırasının daimi sahibi Dzeko için tüm imkanlar seferber edilecek.

Geleceği Mourinho’ya bağlı

KULÜBÜN içinde bulunduğu maddi problemlere rağmen Fenerbahçe, Roma’nın 35 yaşındaki Bosnalı golcüsüne 7.5 milyon Euro yıllık ücretle 3 senelik sözleşme teklifi etmeye karar verdi. Dzeko, yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştükten sonra geleceğiyle ilgili kararını verecek. Yönetim, bu görüşmeden çıkan sonuca göre hareket edecek.

Roma ile 1 sene daha sözleşmesi bulunan Dzeko, geçen sezon 38 maçta 13 gol atıp, 5 asist yaptı.



Yılmaz Vural’a derin sessizlik!

“Ali Koç, Pereira’dan önce benim ismimi öneren Fenerbahçe yöneticilerini sadece dinlemekle yetindi”

TEKNİK direktör Yılmaz Vural, Vitor Pereira tercihi öncesinde Fenerbahçe yöneticilerinin kendisini aradığını ancak Başkan Ali Koç’un, ismi masaya geldiğinde sadece dinlemekle yetinip herhangi bir tepki vermediğini açıkladı. “Koç’a kırgınım” diyen deneyimli hoca, Pereira’nın, vatandaşı Portekizli oyuncuların transferinde yardım edebileceği için seçilmiş olabileceği yorumunu da yaptı.

Volkan Demirel bayrağı devretti

SEZONUN açılmasıyla Pererira’nın gelişi arasındaki sürede  Fenerbahçe’nin idmanlarını yöneten Volkan Demirel, Portekizli hocanın 4 kişilik ekibiyle idareyi ele almasının ardından hem toplu takım fotoğrafında yer almadı hem de Topuk Yaylası’nda gözükmez oldu. Demirel’in ‘izinli’ olduğu iddia edildi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir