Vekilleri zan altında bırakma

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle aranan Sedat Peker’in bir siyasetçiye “her ay 10 bin dolar gönderdiği” iddiasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığına yazılı bir soru gönderdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, önce TRT, daha sonra da Habertürk televizyonlarında katıldığı programda, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den her ay 10 bin dolar alan siyasetçi bulunduğu iddiasıyla ilgili, İçişleri Bakanlığına 27 Mayıs tarihinde yazılı bir soru gönderdiği ortaya çıktı. Yazıda, “Hukuki sürecin başlatılabilmesi için “tüm bilgi ve belgeler hem adli makamlara hem de Meclis Başkanlığı’na gönderilmesi” istendi.

BELGELER GÖNDERİLSİN
27 Mayıs darbesinin 61. yıl dönümünde İçişleri Bakanlığına gönderilen yazıda, Meclis Başkanı Şentop, Gazi Meclis’in adının böylesi bir iddia ile anılması ve milletvekillerinin zan altında bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak, gerektiği takdirde söz konusu iddialarla ilgili hukuki sürecin başlatılması için tüm bilgi ve belgelerin hem adli makamlara hem de Meclis Başkanlığı’na gönderilmesini istedi.

Bu Yazıya Tepki Ver