Sergen Yaçın’dan imha planı

sergen-yalçın-antrenman
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Topu rakibe bırakacak olan Kartal ikinci ve üçüncü bölgede sıkı pres yaparak Alman ekibinin dengesini bozacak. Topu kapıp hızla rakip yarı sahasına girilerek pozisyon aranacak

Ligde Yeni Malatyaspor engelini rahat geçen Beşiktaş gözünü yarın oynanacak Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçına dikti. “Onların zaaflarını biliyorum” diyen Teknik Direktör Sergen Yalçın, imha planını belirledi. Alman ekibinin bu sezonki maçlarını analiz eden Yalçın, rakibin savunma zaaflarından faydalanmak istiyor. Dortmund’un hücumda etkili olmasına rağmen defansta sıkıntılar yaşadığını vurgulayan başarılı teknik adam, öğrencilerine rakibi ezberletti.

BEŞİKTAŞ PRES YAPACAK

BU sezon 4 lig maçında 14 gol atmasına rağmen 9 gol yiyen Borussia Dortmund ekibinin özellikle hızlı ataklar karşısında çaresiz kaldığını vurgulayan Yalçın, hücum oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Oynadığı 4 Bundesliga maçında yüzde 63.2’lik topla oynama oranı yakalayan Dortmund’a topu bırakacak olan Kartal, üçüncü ve ikinci bölgede yapacağı pres sonrası kazanacağı toplarla hızlı çıkıp gol arayacak. Yalçın’ın silahı Batshuayi ve N’Koudou.

KOZU MIRALEM PJANIC

Beşiktaş’ın, Dortmund karşısındaki en önemli kozlarından biri Miralem Pjanic olacak. Barcelona’dan kiralanan Boşnak orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta asist yapmıştı. Oyun liderliğini Pjanic’e teslim edecek olan Teknik Direktör Sergen Yalçın, yıldız futbolcunun atacağı paslara güveniyor.



MAÇIN HAKEMİ İSPANYOL LAHOZ

KARTAL’IN Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile yarın oynayacağı maça İspanyol hakem Mateu Lahoz atandı. Beşiktaş’ın 2017’deki 1-1’lik Porto ve Lyon’a karşı 2-1 kaybedilen maçları yöneten Lahoz, büyük bir hata yaparak siyah-beyazlı ekibin gol yemesine sebep olan Fabri’yi teselli etmişti.

BU SEZON 12 GOL YEDİ

Borussia Dortmund, bu sezon oynadığı 6 resmi maçta toplam 12 gol yedi. Ligdeki 4 karşılaşmada ağlarında 9 gol gören Dortmund, Almanya Süper Kupa maçında Bayern Münih’e 3-1 yenildi. Teknik Direktör Marco Rose’nin ekibi sadece Almanya Kupası 1. turunda 3. lig ekibi Wehen’i 3-0 mağlup ettiği maçta gol yemedi.

BİLETLER 1 SAAT İÇİNDE TÜKENDİ

VODAFONE Park’ta oynanacak Dortmund maçının biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Biletler satışa çıktıktan 1 saat sonra bitti.

Bu Yazıya Tepki Ver