SESLİ DÜŞÜNCELER: Erdoğan’dan Bakara sureli çıkış

sesli düşünceler erdoğan1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir gerçektivi klasiği olan ‘Sesli Düşünceler’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumladı

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Sesli Düşünceler”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, açlık ve yokluk açıklamasına Bakara Suresi 155’inci ayetini okuyarak “Rabbimiz ‘Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınarız’ buyurmaktadır” sözleri vardı

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

10 Aralık 2021 günü saat 18.00’de gerçektivi’de canlı yayınlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ülkede şu an çok yoğun bulaş olduğunu ifade ederek “Ben, dün sadece tanıdıklarım ve yakınlarımdan, 50’den fazla kişi tarafından arandım. Kovid-19 testleri pozitif çıkmış, ‘ne yapalım’ diyorlar” dedi ve bir an önce başta aşılamayı artırmak üzere tedbirler alınması gerektiğini söyledi.
– Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Daha adil bir dünya gece gündüz çalışmayla mümkün, daha adil bir dünyayı 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız” dedi.
– İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TBMM’deki sözlerine tepki gösterdi: “Bu haldeyse, İçişleri bakanlığımız tehlike altında demektir.”
– Erdoğan’dan açlık ve yokluk açıklamasına ‘ayet’li mesaj
İslam İşbirliği Teşkilatında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açlık ve yokluk açıklamasına Bakara Suresi 155’inci ayetini okuyarak “Rabbimiz ‘Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınarız’ buyurmaktadır” dedi.
– Erdoğan’dan garanti aldı, itirafçı olacak
Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı Melih Gökçek’le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
Gökçek hakkında çarpıcı iddialar:
Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Erdoğan’dan kendisi ve ailesi için yargılanmama garantisi aldığı



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir