Sibelsiz yaşayamam onun yanına gidiyorum

atasehir
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maskeli saldırganlara 3.3 milyon lira tutarındaki çalışanların maaşlarını vermemek isterken başından vurularak ölen Sibel Koçan’ın eski eşi Süleyman Aydın 20. kattan atlayarak intihar etmişti. Aydın’ın ölüm haberini duyduktan sonra ablasını arayıp, ”Sibel gitti. Onsuz yaşayamam, yanına gidiyorum” dediği öğrenildi

Ataşehir’de önceki gün yaşanan gasp dehşetiyle ilgili soruşturma sürerken, olayın farklı boyutları da ortaya çıkıyor. SAS Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan’ın (41) banka ile olan bir pürüz nedeniyle ödemeler için gereken 3.3 milyon lirayı evindeki kasadan alıp geldiği belirlendi. Gaspçıların Koçan’ın evindeki parayı aldığını nereden öğrendikleri de araştırılırken, aynı zamanda zanlıların yakalanması için de emniyet teyakkuza geçmiş durumda.

YETKİLİLERE GÖRE İNTİHAR

Gasp olayının ardından 1 saat sonra Sibel Koçak’ın eski eşi ve iş ortağı Süleyman Aydın, 20. kattan atlayarak intihar etmişti. Aydın’ın intihar öncesinde ablasını aradığı ve ”Sibel gitti. Artık ben de yaşayamam, onun yanına gidiyorum” dediği ifade edildi. Bu görüşmeden sonra Aydın’ın telefonuna ulaşılamadığı belirlendi. Yetkililer Süleyman Aydın’ın olay sırasında yalnız olduğunu güvenlik kamera görüntülerinden içeri kimsenin girip çıkmadığının tespit edildiğini belirttiler.

Bu Yazıya Tepki Ver