Silah dağıtılmışsa ‘bunun adı alçaklıktır’

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz gecesi ve sonrasında silah dağıttığı iddialarına ilişkin dönemin AK Parti İstanbul İl Başkanı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, gercektivi’de katıldığı programda dağıtıldığı iddia edilen silahların soruşturulması gerektiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişimi döneminde  AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, suç örgütü lideri Sedat Peker’in “El altından kalaşnikof dağıtıldı” iddiasını gercektivi YouTube kanalında değerlendirdi. Gazeteci Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in Gerçek Bakış programına katılan Temurci, “Bütün Türkiye’yi ayağa kaldırmıştık. Eğer biz bunları yaparken birileri darbe öncesi darbe sonrası bu milleti birbirine kırdırmak için silah dağıtmışsa, bu millete bu alçaklığı bizim ortaya çıkarmamız lazım. Savcılarımıza sesleniyorum; görevinizi yerine getirin. Berat Albayrak’a yakın olduğunu düşündüğüm il gençlik kolları başkanımız, bu işi Berat beyin haberi olmadan asla yapamaz” dedi.

AHMET ONAY: DHKP-C ARABAMI KURŞUNLADI

Peker’in silah dağıttığına yönelik ismini verdiği Ahmet Onay, yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Hakkındaki iddiaları yalanlayan Onay,  “Devletten gazilik madalyam ve memuriyetim dışında aldığım hiçbir şey yok. İspat ederlerse memurluğumdan istifa edeceğim” dedi.  “İlk kez buradan açıklıyorum” diyen Onay, “15 Temmuz’un ardından Sedat Peker bana araba hediye etti. Zaten o arabanın ardından başıma gelmeyen kalmadı. Esenyurt’ta çocukluk arkadaşlarım vardı; DHKP-C’li olmuş ardında da dağa çıkmış. Peker bana arabayı hediye edince, bunlar benim arabamı kurşunladılar. Ben de o aracı sattım” diye konuştu.

Gercektivi’de yayınlanan programı izlemek izlemek için tıklayınız…



Bu Yazıya Tepki Ver