Sinan Oğan Cumhur İttifakı’na katıldı, TRT’den davet aldı

sinan oğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, bu akşam seçim döneminde çıkamadığı TRT ekranında olacak.

 Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce kendisine yer verilmediği için TRT’nin önünde basın açıklaması yapan Sinan Oğan, Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladıktan sonra kanalda canlı yayına katılacak.

Oğan, bu akşam saat 22.30’da TRT Haber’de Birinci Sayfa Programı’nın konuğu olacak.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanlığı yarışı sürecinde TRT’yi ‘eşitsiz bir anlayışla’ hareket etmekle suçlayan Oğan, hem TRT hem de RTÜK önünde açıklamalar yapmıştı. TRT’nin yasalar uyarınca herkese eşit söz hakkı vermesi gerektiğini belirten Oğan, “7/24 bütün kanallarınız Recep Tayyip Erdoğan’a kiralanmış gibi, Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının malı gibi tepe tepe kullanıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

Oğan, yalnızca seçim sürecinde cumhurbaşkanı adaylığı için TRT’ye gitmişti. Oğan buradaki konuşmasında, “Bütün bu hissettiğimiz hayat pahalılığının, ekonomik krizin tek sebebi Türkiye’yi 20 yılda yönetilemez hale getiren mevcut iktidar ve tek adam rejimidir. Bu kriz tek adam rejimi gitmezse sürdürülemez haldedir. Yani kışın arkası kara kıştır. Oylarınızı gönlünüzdeki partiye elbette verebilirsiniz. Ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde sizi temsil etmeye hazır yegane aday Sinan Oğan’dır. Ne ona ne ona oylar Sinan Oğan’a” demişti. 



Bu Yazıya Tepki Ver