“Sinir krizi geçiren AK Parti kurucusu oldu”

Meral Akşener
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı televizyon programında sözlerine “En iyi ihtimal Türkiyemiz’den herkesi selamlıyorum” diyerek başladı.

Ak Parti’den büyük bir kopuş olduğunu belirten Akşener, “Şu anda AK Parti’nin çok büyük olduğu yerlerde AK Parti’den kopuş çok müthiş. Ben bunu kaşımıyorum. Kaşımaya kalkışsam çok acayip haber değerleri çıkar, ama yapmıyorum. Kayseri Develi’de sinir krizi geçiren, AK Parti kurucusu olan insanlar oldu” şeklinde konuştu.

Haziran’da seçim olacağı yönünde tahmininin tutmadığını belirten Akşener, “Kasımda diyorlar ama bir öngörüm yok. Bugünkü şartlarımız gereği pandemiden tutun aşıya kadar, ekonominin haline kadar, işsizlik ordusuna kadar esnafın haline baktığınız zaman derhal bir seçim yapılmalı. O sandıkta milletimiz bir karar vermeli. Sıfırdan her şey yeniden başlamalı” dedi.

“DEVA Partisi, Gelecek Partisi gibi diğer siyasi partilerle sert bir rekabet üzerinden kavga etmemek gibi bir dikkatimiz var” diyen Akşener, “İkili bir sistemle hem meclisin hem de Cumhurbaşkanlığının alınması doğru olandır. Bunun için gereken matematik şekil 1a 31 Mart’tır.”01

Bu Yazıya Tepki Ver