Siyasi partiler meydanlara iniyor

seçim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de, “Erken seçim mi; zamanında seçim mi?” tartışmaları sürerken, 9 günlük bayram tatili sonrası siyasi partiler, meydanlara iniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz turuna çıkması, CHP’de Doğu Masası ve Ekonomi Masası çalışmalarının hızlanması bekleniyor. MHP tarafında ise Genel Başkan Bahçeli’nin talimatı ile tüm milletvekilleri kendi illerinde gezilere çıkacak.

Uzun Kurban Bayramı tatilinin ardından, siyasi partiler meydanlara inmeye hazırlanıyor. Meclis çalışmaları tamamladığından milletvekilleri ağırlıklı olarak seçildikleri illerde çalışacaklar.

ERDOĞAN, KARADENİZ TURUNA ÇIKACAK

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 günlük bayram tatilinin ardından Karadeniz turuna çıkmaya hazırlanıyor.

CHP, ESNAF VE ÇİFTÇİYE GİDECEK



CHP’de Doğu Masası ve Ekonomi Masası çalışmaları hızlanarak sürecek.

Yanı sıra partili kurmaylar esnaf, çiftçi ve köy ziyaretleri gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu ise il gezilerini daha önce az oy aldığı illerden başlayarak sürdürecek.

AKŞENER, HAFTADA ÜÇ KENTİ DOLAŞACAK

Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi’ndeki il ziyaretlerini sürdürecek olan İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in haftada 3 kentlik yoğunlaştırılmış bir programı olacak.

HDP’NİN GÜNDEMİ KAYYUM BAŞKANLAR

HDP’nin, kayyumla elinden alınan belediyelerde kayyum başkanların yarattığı sorunlara odaklanması bekleniyor.

MHP’DE VEKİLLER İLLERİNDE ÇALIŞACAK

MHP’de ise Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı ile milletvekilleri il gezilerine çıkacak. MHP’nin yaz programında il-ilçe başkanları ve belediye başkanları başta olmak üzere parti içi eğitimler de sürecek.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir