Şizofren misin Rubin?

savunmarubin
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CIA’in Türkiye’ye karşı psikolojik harp kuklası olarak kullandığı Michael Rubin, “Türkiye’nin yeni drone üssü bir sorun” başlığı ile öyle bir makale kaleme aldı ki sağlıklı bir insan yazmaz.

“Türkiye’nin statükoyu ortadan kaldırmaktan kazanacağından çok daha fazlasını kaybedeceğini Erdoğan’a göstermek…” Bu şizofrenik satırların yazarı Michael Rubin, Türkiye’de CIA’in Türkiye’ye karşı psikolojik harp kuklası olarak tanınıyor. 15 Temmuz’u önceden haber veren Pentagoncu, “Türkiye’nin yeni drone üssü bir sorun” başlıklı yazısı ile akıl sağlığını yitirdiğini kanıtladı.

ÇOK KÖTÜ OLACAKMIŞ

Rubin, topraklarını koruması için derhal Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne Patriot Füze Sistemi konuşlandırılmasını istedi. Bölgedeki bütün kamuoyunu Türkiye düşmanı yapmaya çalışan Rubin, “Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği, İsrail ve ılımlı Arap bloğu, Türkiye’nin saldırganlığının ve ihlallerinin yakında çok daha kötü olmasını beklemeli” diye yazdı.

İSRAİL’i İŞGAL EDECEKMİŞİZ

Rubin’in yazısında şöyle akla ziyan bir bölüm var: “Özellikle 27 saatlik dayanıklılığı göz önüne alındığında, droneların menzili genişliyor. Erdoğan uzun zamandır İsrail ve Mısır’a karşı savaşıp Lübnan ve Gazze’ye girmeye çalışırken, işgal altındaki Kıbrıs’taki yeni insansız hava aracı üssü şimdi her birini menziline yerleştiriyor.”



ŞİZOFRENİ NEDİR?

Şizofreni, bireylerin gerçekliği anormal olarak yorumladıkları ve gerçek ile gerçek dışını birbirinden ayıramadıkları ciddi bir zihinsel bozukluğa verilen isimdir.

Bu Yazıya Tepki Ver