Solda ‘Samba’ yapmak zor ama imkansız değil

FB-ARANA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, yüksek maliyetine rağmen Brezilyalı sol bek Aranda’yı kadrosuna katabilmek adına tüm imkanlarını zorlayacak

Fenerbahçe aradığı sol beki Brezilya’da buldu. Sarı-lacivertliler, bonservisi Sevilla’da olan ve son 1,5 sezonu Brezilya Ligi takımı Atletico Mineiro’da geçiren 24 yaşındaki Arana’yı yakın markaja aldı. Mineiro’nun, 30 Haziran’a kadar 2.5 milyon Euro karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunuyor. Ancak Brezilya Milli Takımı’nın Tokyo Olimpiyat Oyunları kadrosuna da çağrılan 24 yaşındaki sol bek, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor.

Benfica da takipte

BENFİCA’NIN da ilgilendiği oyuncuya Sevilla’nın 6.5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi de Fenerbahçe’nin önündeki büyük bir engel. Tüm bunlara rağmen sarı-lacivertli yönetim, Arana’dan ümidini kesmiş değil.

Benitez tepkisi Fener’i sevindirdi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de taraftarları en çok heyecanladıran isim kuşkusuz Rafael Benitez. İspanyol hocanın Everton’ın başına geçeceği haberleri ise İngiliz ekibinin taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Goodison Park’a asılan küfür içeren pankartlarla 61 yaşındaki teknik adamın asla istenmediği mesajı verildi. Daha önce Everton’ın ezeli rakibi Liverpool’u çalıştıran Benitez, 2007’deki derbi sonrası Everton’ı “küçük bir kulüp” olarak nitelemişti.



Bu Yazıya Tepki Ver