Süleyman Soylu: Gurur duymayan hain oğlu haindir

Süleyman Soylu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın aile şirketi Baykar’ı öven İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gurur duymayan hain oğlu haindir” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın aile şirketi Baykar Teknoloji hakkında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bununla gurur duymayan hain oğlu haindir” dedi.

Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı’nın Antalya’daki şube müdürleri toplantısına katıldı. Terörle mücadele konusunda İHA’lara değinen Soylu, “Geçen 5-6 yıl Türk mühendisleri, Türk şirketleri ve Türk savunma sanayisi, ne noktaya geldiğini bütün dünyaya göstermiştir. Hem de dünyanın ambargolarına rağmen ortaya koymuştur” dedi.

Sözlerinin devamında, Baykar Teknoloji’yi ziyareti hakkında konuşan Soylu, “Dün BAYKAR’da Özdemir Bayraktar Teknoloji Merkezi’nde Türkiye ile gurur duyma imkanını bir kez daha yaşadım. Sıra sıra dizilmiş İHA’lar, dünyanın birçok ülkesi kuyruğa girmiş; ‘Biz de alabilir miyiz’ müracaatında bulunduğu o tablo, bu ülkenin bir evladı olarak bize ayrı bir gurur vermiştir. Bunu bizim insanımız yaptı. Bununla gurur duymayan haindir; çok net söylüyorum. Hiç payı da yok, parantezi yok. Bununla gurur duymayan hain oğlu haindir” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver