Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi ile ilgili o tweeti silmedi

Mehmet Ali Çelebi süleyman soylu

CHP’den ayrılarak önce Memleket Partisi ardından da AK Parti’ye geçen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 2018 yılında paylaştığı sosyal medya mesajı hala yerinde duruyor. Bakan Soylu, artık AK Parti için siyasi mücadele verecek olan Çelebi için, “Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır” demişti.

İlgili Haber
Süleyman Soylu o tweetini sildi

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Davet ederek şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum” diyerek AK Parti’ye katıldığını duyurmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 2018 yılında Çelebi için yaptığı bir sosyal medyapaylaşımı yine gündeme geldi. Soylu paylaşımında, “Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır” demişti.

Çelebi’nin AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafındandavet edilmesine rağmen, Soylu’nun paylaşımın kaldırmaması dikkat çekti

Bakan Soylu’nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir.

Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır.