Süleyman Soylu o tweetini sildi

Mehmet Ali Çelebi süleyman soylu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılmasının ardından onu ‘ihanet’ ve ‘FETÖ’cüler gibi davranmakla’ suçladığı tweetini sildi.

thumbnail
İlgili Haber
Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi ile ilgili o tweeti silmedi

CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne geçen, sonra oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Çelebi, AK Parti’ye katılacağını duyurdu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini partiye davet ettiğini açıkladı. Çelebi, sosyal medya hesabınden “FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, Milli konuları (Mavivatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.”  açıklamasını yaptı.

Çelebi’nin Erdoğan’ın çağrısıyla AK Parti’ye katılmasının ardından Soylu’nun onun hakkında attığı tweet gündem oldu. Çelebi’nin ‘ihanet içinde’ olduğunu ve ‘FETÖ’cüler gibi davrandığını’ söyleyen Soylu, şu mesajı yazmıştı:

Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir. Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp Milletimizi katleden şerefsiz FETÖ’cüler gibi davranmaktadır.

İçişleri Bakanı Soylu, tweetinin gündem olması ve CHP’li vekillerin tepkileriyle karşılamasının ardından 2018 yılında Çelebi hakkında söylediği sözlerin yer aldığı paylaşımı sildi.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir