Süleyman Soylu’dan Mihraç Miroğlu’nun ailesine taziye

süleyman-soylu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’ın İdil ilçesinde zırhlı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki Miraç Miroğlu’nun ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ağrı’daki temaslarının ardından Şırnak’a gelen Bakan Soylu, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti Milletvekili Rizgin Birlik, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile 3 Eylül’de Turgut Özal Mahallesi’nde zırhlı aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayan Miraç Miroğlu’nun ailesini evlerinde ziyaret etti.

CHP MİLLETVEKİLİ ANTMEN SÜLEYMAN SOYLU’YA SORMUŞTU

Mihraç’a çarpan polis üç gün sonra ifade vermiş, aracı yavaş sürdüğünü belirterek serbest bırakılmıştı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği önergede “Mihraç Miroğlu’nun ölümüne neden olan polis memurunun ifadesi neden üç gün sonra alınmıştır?” diye sormuştu.

Baba Miroğlu ise yaptığı açıklamada ‘Eğer o araç yavaş gitseydi benim çocuğumun terliği dama uçmazdı ve 11 metre fırlamazdı. Bisikleti dört parçaya ayrılmıştı’ demişti.



Bu Yazıya Tepki Ver