Suyuna sahip çık geleceğini koru

Untitled-1-Recovered
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ana teması ‘Ekosistem Onarımı’ olan Dünya Çevre Günü münasebetiyle Sarıyer Belediyesi ve KRK Holding, Zekeriyaköy’de 215 ağaç dikerken, Minik Su Elçileri “Yarının suyunu bugünden koru’’ yazılı döviz taşıyıp, ‘’Sarıyer’in suyuna sahip çıkacağız’’ dediler.

Minik öğrencilerden büyüklere ders…

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Çevre Günü’nde bu yıl, zarar gören ekosistemleri canlandırmak için yapılan acil eylem çağrısına Sarıyer’den cevap geldi.

Sarıyer Belediyesi, KRK Holding’in desteğiyle Zekeriyaköy Kadir Yiğit Bayraktar Ağaçlandırma ve Rekreasyon Alanı’na 100 adet gül ve 115 adet meyve ağacı dikti. Ağaç dikme töreninin ardından Sarıyer Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) bünyesinde oluşturulan ‘Su Meclisi’ manifesto okudu.

SUSUZ BİR YAŞAM OLMAZ

26 Minik su elçisi, ‘’Suyuna sahip çık geleceğini koru’’, ‘’Yarının suyunu bugünden koru’’ yazılı dövizler taşıyıp, ‘’Sarıyer’in suyuna sahip çıkacağız’’ dediler. Manifestoda şu ifadelere yer verildi; “Susuz bir yaşam düşünülemez. Dünyamızın suyu hiç bitmeyecek gibi gelse de evde, sanayide ve tarımda kullanılan su miktarı artıyor ve suyumuz azalıyor. Bizler de tüm canlılar için vazgeçilmez olan suyun değerini anlatmak ve suyu korumak amacıyla yola çıkıyoruz.’’



Bu Yazıya Tepki Ver