Tacizci yine iş başında!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama paylaşan ünlü oyuncu, “O dönem verilen 3 aylık ceza suç kaydı olmaması nedeniyle ertelenmişti. Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım” ifadelerini kullandı.

‘Gümüş’, ‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Bizim Hikâye’ gibi dizilerde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Çiğdem Batur, 2014’te taciz iddiası ile şikâyetçi olduğu Erdinç B. İsimli şahsın yeniden musallat olduğunu dile getirdi. Instagram hesabından bir video paylaşan 38 yaşındaki oyuncu, “Erdinç B., 2014’te 3 ay hapis cezası aldı. Ancak cezası ertelendi. Bu şahıs mesaj ve aramalarla beni, ailemi ve çevremi taciz etti. Daha sonra işi ilerletip evime çiçekler ve bir takım hediyeler yolladı. Tiyatro oyunlarımın hepsine bilet alıp, Twitter’dan, ‘Şu koltukta oturup, seni izliyorum, gözüm üzerinde’ gibi paylaşımlar yaptı” ifadelerini kullandı.

4-5 yıl hiç tepki vermediklerini aktaran Batur, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Taciz konusunda kendini bir daha hak sahibi gibi gördü sanırım. Beni, ailemi ve arkadaşlarımı arıyor. Bu davanın peşine bırakmayacağım. Ne yazık ki ben ve benim gibi kadınlar, sen ve senin gibi sapıklarla hayatı boyunca uğraşmak zorunda kalıyor. Sizin gibi sapıklar ceza almadıkça maalesef bu ülkede kadına şiddet ve kadın ölümleri her geçen gün daha da artıyor. Cesaretin varsa bana attığın mesajları bu videonun altına da aynı özgüvenle yazsana… İşte o iş öyle olmuyor. Bu işin arkasındayım. Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım.”

Bu Yazıya Tepki Ver