Taktik savaşları

taktik
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilerinden tam saha pres isteyen Abdullah Avcı, hızlı kanat oyuncularıyla sonuca gitmeyi hedefliyor. 11’ini henüz belirleyemeyen Vitor Pereira ise rakibi önce durdurup sonra vurmayı planlıyor.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında pazar günü Medical Park Stadı’nda oynanacak dev maç öncesi geri sayım başladı. İki teknik adam da öğrencilerini maça motive etmeye çalışıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 11’ini büyük oranda belirledi. Hamsik’i son ana kadar bekleyecek olan Avcı, öğrencilerine pres emri verdi. Rakibin geriden oyun kurmasına izin vermemeleri gerektiğini belirten tecrübeli hoca, kanatlarda görevlendireceği Gervinho ve Nwakaeme ile sonuca gitmek istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise henüz 11’ini belirlemedi. Tisserand-Serdar ve Sosa-Zajc ikilileri arasında kararsızlık yaşayan Pereira, Gustavo’ya oyun kurma, Mesut’a ise hücumda liderlik görevi verdi. Portekizli hoca, kanat oyuncularından savunma güvenliğini ön planda tutmasını istedi. Bakasetas’a özel önlem alacak olan Pereira’nın santrforda Serdar Dursun’u tercih edeceği Rossi’yi kızağa çekip Pelkas’ı 11’de oynatacağı konuşuluyor. Pereira, rakibi önce durdurup sonra vurmayı planlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver