Taşeronun kardeşi

LUTFU3 copy
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Milletvekili, Rize’de Genel Başkan Meral Akşener ile tartışan Havva Sevgen’in, Cengiz İnşaat’ın taşeronu İhsan Çilo’nun kardeşi olduğunu iddia etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile tartışan Havva Sevgen’in kim olduğu ortaya çıktı.  Akşener’e  “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz. Burada ne işiniz var?” diye soran Sevgen ile ilgili olarak İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından bilgi verdi. Türkkan, “Bu hanımı o gün İkizdere’de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın Havva Sevgen ablanız o.” diye yazdı.

BAŞI NORMALDE AÇIK!

Lütfü Türkkan, olay günü başı kapalı olan Sevgen’in normal hayatında başının açık olduğuna dikkat çekti. Türkkan, daha sonra Sevgen’in olaydan sonra bir adam ile konuşurken videosunu yayınlayarak, “Çocuklar ablanızın parasını niye eksik verdiniz” dedi. Türkkan son olarak ise, “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere’yi yağma eden Cengiz İnşaat’ın taşeronu olan İhsan Çilo’nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar?” iddiasında bulundu.



Bu Yazıya Tepki Ver