Bir de eğlenseydin bari

1627628570753-cenap
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de orman yangınları sürerken “Düğüne gittim” diyen Türk Hava Kurumu Kayyım Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, eleştirilerin ardından yaptığı yeni açıklamada, “Düğüne değil nikâha gittim” dedi.

Aşçı, bağlandığı HaberTürk TV yayınında, “Bir linç kampanyası başlamış görünüyor, düğüne gittiğime ilişkin olarak. Ben düğün değil bir nikâha katıldım. Dün akşam itibariyle çocukluğuna şahit olduğumuz bir hanım kızımızın nikâhı vardı, gittik, biz nikâh bitiminde ayrıldık. Şu hassasiyet bizde vardır, şehitlerimizin, orman yangının olduğu gün bizim eğlenmemiz mümkün değil. Gittik kendilerine mutluluklar diledik, hemen ayrıldık, geldik işimizin başındayız. Vatandaşımızda, şöyle bir beklenti var THK Başkanı dahil herkes yangın çıktığında yangına koşturacak, orada bulunacak diye. Bu işin asıl vazifesi olan yer Orman Genel Müdürlüğü.” diye konuştu.

“Çocukluğundan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı, oraya gitmek durumunda kaldım”

Aşçı dün gece yarısı katıldığı CNN Türk yayında ise düğüne katıldığını belirterek, “Bu akşam bir özel durumum vardı. Çocukluğundan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı. Oraya gitmek durumunda kaldım. Orada Sayın Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanımız da aramış, ona da ulaşamadık hakkını helal etsin. Ondan da özür diliyoruz bu anlamda” ifadesini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver