TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu mesaj verebilmek için İbrahim Kalın’ın açıklamasını bekledi

Rifat Hisarcıklıoğlu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başkanı olduğu odalara bağlı binlerce esnafın adeta isyan ettiği elektrik faturaları ile ilgili mesaj verebilmek için bile Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklama yapmasını bekledi.  Bu da yetmezmiş gibi sosyal medya mesajında Kalın’ın açıklamalarına atıf yaptı. Hisarcıklıoğlu, “Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında yüksek elektrik faturalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda vatandaşın yükünü hafifletecek yeni adımlar atılacağını söyledi.

İlgili Haber
İbrahim Kalın: “Elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek”

Hisarcıklıoğlu da sosyal medya hesabından, “Elektrik fiyatlarıyla ilgili ülke genelinde iş insanlarımızdan da gelen şikâyet ve sıkıntılar karşısında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamaları olumlu bir gelişme. Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” paylaşımını yaptı.