Transferde Terim ne derse o

terim elmas
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da yeni sezonun kadro planlaması ve geleceğin stratejisi sadece hocanın raporuyla yapılıyor.

Başkan Burak Elmas, transfer çalışmalarının takımın başına yeniden getirdiği tecrübeli teknik adamın görüş ve istekleri doğrultusunda sürdüğünü söyledi.

GALATASARAY’IN çiçeği burnunda başkanı Burak Elmas, transfer çalışmalarında seçilir seçilmez takımın başına getirdiği Fatih Terim’in görüş ve isteklerinin önemine değindi. Elmas, “Bu sezonun ve gelecek yılların transfer planlarını hocamızla görüşmeye başladık. Bu süreç hızlı bir süreçtir. Hocamızla her gün görüşmeyi sürdürüp, birçok opsiyonu değerlendirmeye devam edeceğiz. Gelecek 20-25 sene hiç bozmadan uygulanacak bir Galatasaray sistemi için yola çıkıyoruz” dedi.

‘MALİ TABLO DÜZELECEK’

GÖREVE geldiklerinde birçok sorunla karşılaştıklarını anlatan Burak Elmas, “Hem transfer yapabilmek hem de UEFA’da borçsuz yazısını alabilmek için maalesef çok ciddi büyük bir rakam var. Bunu önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Hem önümüzdeki PSV maçına hem de lige hızlı bir şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Devraldığımız mali tablo ile ilgili yorum yapmak istemem. Biz çözüm üretmeye geldik” diye konuştu.

Florya’da Arda şov



YENİ sezon hazırlıklarına çift antrenmanla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden Galatasaray’da Arda Turan rüzgarı esiyor. Biten sözleşmesi 1 seneliğine yenilecek olan Kaptan, idmanlarda eski yıllardaki performansını hatırlatan bir görüntü çiziyor. Çift kale maçın yıldızı olan Arda, neşeli ve moralli görüntüsüyle de dikkat çekiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver