TRT işi gücü bıraktı tılsımlı yüzük ve muska satıyor!

trt
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamlarını yayınlamayan TRT’nin marketindeki ürünler dikkat çekiyor. Payitaht Mecidiye ve Osmaniye Nişanı ve Yüzük Seti fiyatı 9 bin 999 TL ancak indirimle 5 bin 499 TL’den satışa sunuluyor. ‘Diriliş Ertuğrul Gümüş Kolye–Muska’nın yüzde 50 indirimli fiyatı 799.90 TL. Barbaroslar Zülfikar İşlemeli Tılsımlı yüzüğün fiyatı ise indirimle bin 920 TL’den satışa sunulu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamlarını 8 gün boyunca yayınlamayan ve CHP tarafından tarafsızlığını ve milletin televizyonu olma özelliğini kaybettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulan TRT, gelirinin büyük bölümünü vatandaşın vergilerinden elde ederken; bir yandan da TRT Market üzerinden satış yapıyor.

TRT Market’teki fiyatlar ve ürünlerse görenleri şaşkına çeviriyor. Payitaht Mecidiye ve Osmaniye Nişanı ve Yüzük Seti fiyatı 9 bin 999 TL ancak indirimle 5 bin 499 TL’den satışa sunuluyor. ‘Diriliş Ertuğrul Gümüş Kolye–Muska’nın yüzde 50 indirimli fiyatı 799.90 TL. Barbaroslar Zülfikar İşlemeli Tılsımlı yüzüğün fiyatı ise indirimle bin 920 TL’den satışa sunuluyor.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir