TÜMKİAD, Medya ve Sanat Dünyası ile biraraya geldi

tumkiad-medya-ve-sanat-bulusmasi-8512-webp
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medya ve Sanat camiasından birçok isim  Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği’nin (TÜMKİAD) davetinde bir araya geldi.

TÜMKİAD medyanın bu duayenlerini ve yıldız sanatçıları sabah kahvaltısında buluşturdu. Genel başkanlığını Nihat Tanrıkulu’nun yaptığı TÜMKİAD Medya ve Sanat buluşması programı Yeşilköy Spor Kulübü’nde yapılırken, program sunuculuğunu Radyo TV program yapımcısı ve sunucusu İmparator yaptı. Yapılan etkinliğe Medya sektörünün duayen gazeteciler ve yöneticiler yerlerini aldı. Sanat camiası, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve iş adamları da davete özel İlgi gösterdi. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu,  vekili Av. İzzet Peksoy ve Teşkilat Başkanı Murat Güngör ile  yönetimi program açılışında Tüm misafirlerini tek tek karşılayarak ağırladılar.

Program açılışında selamlama konuşması yapan Tümkiad Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu basının ve sanatçının kıymetini bildirmek adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sanatçıya ve basına verdiği değerin vecizesini dile getirdi. Kendisine ait sözü olan ” Özgür olmayan hiçbir kuşun kanadın tadı olmaz” diyerekte basının ve sanatçının Özgür olması gerektiğini katılımcılara aktardı. Konuşmasının devamında yapılan organizasyonda çocukların geleceği için bir araya geldiklerini ifade etti. TÜMKİAD’ın kuruluş amacı hakkında bilgi verirken 2017’de kurulduğunu siyasetin bahçesi olmadığını, Kim doğru yaparsa yanlarında olduklarını yanlışa da yanlış diyeceklerini vurguladı. Tümkiad’ın  bu ülkenin yerlisi ve millisi olduğunu, hak ve adalet diyenlerle bir olacaklarını bir kez daha dile getirdi. Ülkenin Birlik beraberliğe de ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

 

Tümkiad medya ve sanat buluşmasına çok özel isimler yerlerini dünya basın mensupları dernek başkanı Muzaffer Tunç, Kanal 7 Euro TV program yapımcısı ve sunucusu Perihan Bozkurt,  Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan, Bakırköy Belediyesi meclis üyesi Emine Dirican, sanatçılar Yıldız Doğan,  Nihal Ateş Burhan Topal Başak Kar Ersin Güloğlu, Siirtli Özkan, TGRT Euro program yapımcısı Ferhat Canbey, sunucu Pekşen İlke Karacan, Neriman Günaydın, Mehmet Elçi, Aktüel gazete Osman İslam, Pusula Haber Emin Doğan,   Ekonomist Birol Önderin, birikim gazetesi Mustafa Küpeli, yönetmen Fatma Koç,  Kent yaşam gazetesi Celal Karaali, Gerçek Tivi-Radyo Ali Tarakcı, iş adamları Mustafa Sungur, Kasım Aydın, Doğu ve Güneydoğu Marmara bölge başkanı Derin Bozoklu Abay, Bitlis sanatçılar dernek başkanı Zeylan Zeylani, Radyo TV program sunucusu Songül Korkmaz, Yeliz Tan, TV program yanıp yapımcısı sanatçı Dilek Albayrak, TV program Radyo yapımcı ve sunucusu Nejla Şan, Hakikat haber Zekeriya Çelik  ve ismini sayamadığımız çok sayıda sanatçı basın mensupları ve sanatcılar özel günde yerini alırlarken program sonunda çekilen resimler hafızalarda ve anılara taşındı.



 


Program sonunda değerlendirme yapan Kanal 7 Avrupa  program yapımcısı ve sunucusu Perihan Bozkurt ile sanatçı Yıldız Doğan programı düzenleyen Tümkiad tüm Katılımcı ve Girişimci  İş İnsanları Derneği başkanı Nihat Tanrıkulu ve yönetimine basın ve sanat camiasını buluşturdukları için teşekkür ettiler.

Bu Yazıya Tepki Ver