Türk siyaset tarihi bunu da gördü: Bakandan ilk başkanına mani !

bekir pakdemirli
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere geldiği Erzurum’da, tartışmaların odağındaki Erzurum AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü öve öve bitiremedi, yetmedi, İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e mani yazdığını belirterek, “Erzurum’da geceyi geçirirken sayın başkanıma bir şey yazdım, beğenirseniz alkışlayın” diyerek bakan-il başkanı ilişkisinde Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir seviyeyi sergiledi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve beraberindekiler, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin kapanış toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Erzurum’a geldi. Bakan Pakdemirli, ilk olarak AK Parti Erzurum İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi.

thumbnail
İlgili Haber
Torpil isteyen imam-hatiplilere “liyakat” diyen başkanın oğluna jet kadro !

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulunun Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, güncel gelişmeler, bölgesel tarım, sulama, iç ve dış güçler gibi konularda rutin açıklamalarını yaptıktan sonra, konu Erzurum kamuoyunda ismi tartışmalarla gündeme gelen, imam-hatip mezunlarına yönelik çıkışıyla eleştiri ve tepkilerin odağı olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e geldi. İl Başkanı Öz’ü, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’daki temsilcisi” olarak tanımlayan Bakan Pakdemirli, yerel kamuoyuna, “Mehmet Emin Öz’ün arkasındayız” mesajı verdi.

PAKDEMİRLİ’NİN MANİSİ

“Mehmet Emin Öz başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’daki temsilcisi, sizler de onun mesai arkadaşlarısınız. Sizler de, bir şekilde sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşlarısınız.” diyen Pakdemirli, günün finalini mani ile yaptı. Türk siyaset tarihinde ilk defa bir bakanın bir parti il başkanına mani yazdığına şahit olunan bu anlarda Pakdemirli, manisini okudu, partililerden alkışı kaptı.

İşte Bekir Pakdemirli’nin Erzurum ve Türk siyasi tarihine geçen manisi:



Erzurum’un derdini kendine dert edinen,
Uyku girmez gözüne işler bitmeden,
Mehmet Emin Öz hep gönülden hep özden,
Geliyoruz işte 2023’te hep birlikte, yeniden

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir