Türkmen Cephesi gazisi öldürüldü

ecd0e03c-f4cb-4ae5-aa94-d5ff52e7674e
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maltepe’de yaşanan arazi kavgası kanlı bitti. Hayatını kaybedenler arasında yer alan MHP üst kurul delegesi Uğur Köroğlu’nun Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi. Köroğlu’nun Türkmen cephesinde savaştığı ortaya çıktı

Başıbüyük Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı.

Ölen 3 kişiden biri Uğur Köroğlu
Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. MHP üst kurul delegesinde yer alan Uğur Köroğlu’nun 18 suç kaydı olduğu öğrenildi. Öte yandan Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddiaları gündeme geldi.

Cephede savaştı
Köroğlu, Türk Dünyasından Sorumlu İstanbul İl Başkan yardımcısı Kurtuluş Bozkır ve Tamer Lefzen ile Türkmen cephesinin saflarında savaşmaya gitmişti. Aynı zamanda İdlib, Kesab ve Yemani bölgelerinde Çeçenler ile omuz omuza savaşmıştı.

Gedik ile bağlantısı
Gezi eylemleri sonrasında İstanbul’da Maltepe Gülsuyu’nda uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik’in davasında tutuksuz olarak yargılanmıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver