“UEFA maça devam etmemiz için baskı uyguladı”

danimarka
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Martin Braithwaite ile Kasper Schmeichel, Danimarka-Finlandiya karşılaşmasında Eriksen’in geçirdiği rahatsızlığın ardından, yaşananların perde arkasını anlattı.

Braithwaite ile Schmeichel, Danimarka-Finlandiya karşılaşmasında Eriksen’in rahatsızlığının ardından maça devam edilmesi için UEFA’nın baskı uyguladığını söyledi.

EURO 2020 B Grubu’nda Danimarka-Finlandiya karşılaşması sırasında Danimarka’nın yıldız futbolcusu Christian Eriksen’in yere yığılmasının ardından, UEFA’nın maçın aynı gün ya da pazar günü saat 12:00’de devam etmesi için baskı yaptığı belirtildi. Danimarkalı futbolcular Martin Braithwaite ile Kasper Schmeichel, yaşananların perde arkasını anlattı.

‘BERBAT BİR DENEYİMDİ’

Gazete Duvar’ın aktardığı habere göre, UEFA’nın Danimarka-Finlandiya maçına ilişkin kararını eleştiren Schmeichel, “Bu berbat bir deneyimdi” ifadelerini kullandı. Eriksen’ın geçirdiği kalp krizi sonrasında UEFA’dan yapılan açıklamada, futbolcuların maçın sürdürülmesini talep ettiği ileri sürülmüştü. Maça devam oyuncuların, ‘kahraman’ olarak nitelendirilmesi sorulduğunda ise Schmeichel, “Benim için oradaki tek kahraman, Eriksen’i kurtaran doktorlardı” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver