Ümit Özdağ Süleyman Soylu kavgasına Sedat Peker de katıldı

sedat-peker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasındaki kavgaya Sedat Peker de Twitter’dan dahil oldu.

Peker, bir kullanıcının paylaştığı “Süleyman Soylu’nun Ümit Özdağ hakkında yaptığı açıklamaları duyduktan sonra Sedat Peker kesin şu an duvarları yumrukluyor sinirden video çekip paylaşabilmek için :)” tweeti retweetledi.

SİNAN OĞAN YARIN 11:00’DA BAKANLIK ÖNÜNDE



Sedat Peker ayrıca Sinan Oğan’ın yarın saat 11:00’da İçişleri Bakanlığının önünde olacağını açıkladığı tweeti de retweetledi.

Sinan Oğan şu paylaşımı yapmıştı “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakan yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!”

Sedat Peker Ümit Özdağ’a ait paylaşımı da retweetledi.

Özdağ paylaşımında “Soylu, Özdağ Soros taktikleri uyguluyor demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros’tan deği, Toros’dan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir televizyon kanalında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için, “Sessiz İstila diye bir filmle birlikte, ‘Suriyeliler Türkiye’yi istila edecekler, biz ülkemizde yaşayamayacak hale geleceğiz’ gibi bir anlayış ortaya koymaya çalışıyorlar. Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam’da bunlar için ‘hayvandan aşağı’ deniyor. Bunlar böyle tipler” demişti.

Bu Yazıya Tepki Ver