Ünlülerden orman yangınlarına tepki: “Otel yapılırsa adım atmayacağım”

burcu biricik
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Burcu Biricik, Türkiye’de devam eden yangınlar için “Yanan ormanlık alanlara yapılacak otellerde kalmadım, kalmayacağım da” diyerek tepkisini gösterdi. Şarkıcı Kenan Doğulu da yanan bölgelere yapılan otellerde bu zamana kadar sahne almadığını, bu saatten sonra da sahne almayacağını söyledi.

Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınlardan sonra ünlü isimler de radikal kararlar almaya başladı. Kenan Doğulu ve Burcu Biricik de yanan bölgelerde otel yapılması durumunda o işletmede kalmayacağını açıkladı.

Burcu Biricik: “Adımımı atmayacağım”

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma! Balık hafızalı olup 2 gün sonra o otelleri parayı boğma” dedi.

Kenan Doğulu: “Şarkı söylemeyeceğim”

Şarkıcı Kenan Doğulu ise “Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahne almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.



Hazal Kaya’dan tepki: Neredesiniz ya?

Marmaris ve Bodrum’daki orman yangınları devam ederken oyuncu Hazal Kaya sosyal medyadan çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Orman yangınlarına yapılan müdahalenin yetersiz kaldığını söyleyen Hazal Kaya kendisine ait resmi sosyal medya hesabından “Göz göre göre yanıyor cennetimiz!!Litrelik sularla yangın söndürmeye çalışıyor insanlarımız. Sönen yerler soğutma çalışması yapılmadığı için tekrar alev alıyor! Nerdesiniz ya? !Neden müdahale etmiyorsunuz? Neden yalnız kaldı koca ülke?!#havadanmüdahaleistiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver