Uyuyan eşinin boğazını kesip boğdu. Son sözü şoke etti!

kaza yeri polis sarı şerit

Uyuyan eşi Hatice Soysal’ı (39) boynundan bıçakladıktan sonra yastıkla boğarak öldüren Adnan Soysal (36) cezada indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Soysal son sözünde ise şoke etti: “Ben eşimi isteyerek zevk alarak öldürmedim. Ben onu çok sevdim, çok pişmanım. Ben sadece kendimi öldürmek niyetindeyim” dedi.

İstanbul Sultanbeyli’de 7 Ocak’ta, Adnan Soysal (36) uyuyan eşi Hatice Soysal’ı (39) önce boynundan bıçakladı, ardından yastıkla boğdu. Katil zanlısı koca Soysal’ın, ‘Eşi, canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede, Adnan Soysal savunmasında borcu olduğu için intihar edeceğini, eşi Hatice Soysal’ın kendisine “Kendini öldürürsen beni de öldür, yoksa sana hakkımı helal etmem” dediğini öne sürmüştü.

‘BEN ONU ÇOK SEVDİM’

Sanık Soysal, uyuyan eşini ekmek bıçağıyla bıçakladığını ve eşinin eşarbıyla boğduğunu itiraf etmişti. Soysal, savunmasında eşini öldürdükten sonra intihar edeceğini, eve giren polislerin engel olduğunu söylemişti. Sanık, savunmasında “Allah, tez zamanda canımı alsın tek istediğim bu. Ötenazi hakkım varsa onu da kullanmak istiyorum” demişti. Son sözü sorulan sanık Adnan Soysal ise “Ben eşimi isteyerek zevk alarak öldürmedim. Ben onu çok sevdim, çok pişmanım. Ben sadece kendimi öldürmek niyetindeyim” dedi.