Uzun süren sessizlik sona erdi ! Sedat Peker’den 5 ay sonra ilk paylaşımlar geldi

sedat-peker3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyadan yayınladığı videolarla gündem olan ve organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, bir süredir ne video paylaşıyor ne de tweet atıyordu. Peker, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Twitter hesabından retweetler paylaştı.

Mayıs ayında yayınlamaya başladığı videolarla çok konuşulan ve organize suç örgütü kurmakla suçlanan Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) talimatıyla 24 Kasım’dan bu yana herhangi bir tweet atmadı, 3 Temmuz’dan sonra da video paylaşmadı.

EŞİNİN PAYLAŞIMLARINDA GÖRÜLÜYORDU

Geçtiğimiz haftalarda da Özge Peker’in paylaşımında Sedat Peker’in kızlarıyla birlikte poz verdiği görüldü. Ancak boynundaki Zülfikar kılıcı kolyesi detayı gözlerden kaçmadı. Sedat Peker, yayınladığı bir videoda Zülfikar kılıcı kolyesini dekor olarak kullanmıştı.

ALİ TARAKCI, “SEDAT PEKER HELALLEŞME VİDEOSUNU HAZIRLADI, DÖNECEK” DEMİŞTİ

Gazeteci Ali Tarakcı, henüz 1 hafta önce, 18 Nisan tarihli “Ali Tarakcı ile Gündem” programında, “Sedat Peker, Erdoğan Abisiyle helalleşme videosunun çekti ve buluta gönderdi” diyerek Sedat Peker’in sosyal medyaya döneceğini açıklamıştı. O Programı izlemek için TIKLAYIN

UZUN SÜRE SONRA İLK PAYLAŞIM

Ancak Peker, 24 Kasım 2021’de yaptığı paylaşımın ardından ilk kez bugün Hazreti Ali’yle ilgili 3 tweeti alıntıladı. Peker’in yaptığı hamle gözlerden kaçmadı.

İŞTE PEKER’İN RETWEETLERİ

Bu Yazıya Tepki Ver