Ve nihayet mutlu son

BJK-SERGEN-PAYLAŞIM
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asbaşkan Emre Kocadağ, siyah-beyazlı taraftarlara adeta ‘oh’ dedirtti. Geçen sezonun çifte kupalı hocası ile yola devam edilecek

Teknik direktör Sergen Yalçın ile biten sözleşmesini yenilemek için bir süredir anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimi, nihayet taraftara müjdeyi verdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın ile gerçekleşen üçlü zirvenin ardından Asbaşkan Emre Kocadağ, “Sergen Yalçın ile 1 yıllığına daha anlaştık. Camiaya ve Türk futboluna hayırlı olsun” açıklamasını yaptı. Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı, Yalçın ile görüşmelerin uzamasından başka anlamların çıkarılmaması gerektiğini belirtip, “Görüşmelerimiz bir parça uzun sürmüş ve sancılı geçmiş olabilir ama görüşmelerin olumlu biteceğine dair hiçbir endişemiz olmadı. Hocamız da anlaşma taraftarıydı” diye konuştu.

SÜRESİNİ KENDİ BELİRLEDİ

Sözleşmenin 1 senelik olmasının Yalçın’ın tercihi olduğunu aktaran Kocadağ, bazı yöneticilerin hocayı istemediği iddialarıyla ilgili ise “Bunları da aramızda çözdük” ifadesini kullandı. Yeni sözleşmenin törenle imzalanması ve mali detayların çok kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sıra Salih ve Kenan da

Emre Kocadağ, prensipte anlaştıkları Salih Uçan ile kısa süre içinde resmi sözleşme imzalayacaklarını da açıkladı. Transfer çalışmalarında Sergen Yalçın ile irtibat halinde olduklarını aktaran Kocadağ, “Salih Uçan konusunda sıkıntı yok. Hocamız öncelikliydi. Hocamızla anlaştıktan sonra transferleri açıklamak istedik” dedi. Milli futbolcu Kenan Karaman ile de son aşamaya geldiklerini de aktaran Beşiktaş yöneticisi, “Hocamızın onayından sonra transferi açıklarız” diyerek taraftarları bir kez daha sevince boğdu.



’10’un yeri burası’

SİYAH-beyazlı taraftarlara sabırsızlıkla bekledikleri sevindirici haber, ilk olarak sosyal medyada verildi. Beşiktaş’ın resmi twitter hesabından, Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın’ın olduğu fotoğraf, ‘#10unYeriBurası’ etiketiyle paylaşıldı.

Taraftar böyle istedi

SERGEN Yalçın ile yönetimin anlaşamadığı yönünde haberler üzerine siyah-beyazlı taraftarlar, öğlen saatlerinde görevine devam etmesini istedikleri 48 yaşındaki çalıştırıcının evinin önünde toplandı. 100’den fazla taraftar, geçen sezonun çifte kupalı hocasını ikna etmek için 2 saat boyunca tezahüratlarda bulundu. Akşam saatlerinde ise müjdeli haber geldi ve taraftarın istediği oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver