Ve Terim yeniden Florya’da

terim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni başkan Burak Elmas, seçimi kazanır kazanmaz verdiği sözü tuttu ve tecrübeli hoca 5’inci kez ‘Nerede kalmıştık’ diyerek tesislere ayak bastı

Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı Burak Elmas, merakla beklenen haberi verdi. Elmas, Twitter’dan Fatih Terim’in pazartesi sabahı takımla birlikte antrenmana çıkacağını duyurdu. Elmas, “Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya’da idmanlara başlayacak. Galatasaray’ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim’dir. Mazbata, mukavele ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var” açıklamasıyla seçim öncesi verdiği sözü tutarak ilk icraatını tecrübeli hocayı yeniden takımın başına getirerek yaptı.

ŞİMDİ SIRA TRANSFERDE

31 Mayıs’ta sözleşmesi biten Terim, İstanbul’a dönerek Florya’ya sabah saatlerinde yeniden ayak bastı ve sezonu hocasız açan sarı-kırmızılı takımın başında 5. dönemine başladı. Böylece yeni yönetimin gelmesiyle Galatasaray’da teknik direktör krizi sona erdi. Taraftarlar artık Burak Elmas ve ekibinin transferde patlatacağı bombaları bekliyor.

‘Her zamanki heyecanla’

BAŞKAN Burak Elmas’ın mesajını retweet eden Fatih Terim, “Her zamanki heyecanla” yazıp, “İlk Günkü Gibi” hashtagini kullandı ve sarı-kırmızı kalplerle paylaşımda bulundu. Terim’in bu mesajı kısa sürede Galatasaraylı taraftarların çok büyük ilgisiyle karşılaştı.



İlk bomba Campuzano

BURAK Elmas ve ekibinin hareketli bir transfer dönemi geçirmesi beklenirken Arjantin basını, Jorman Campuzano’nun Galatasaray’ın listesinde olduğunu iddia etti. 24 yaşındaki Kolombiyalı orta sahanın, Boca Juniors’tan ayrılıp kariyerine Avrupa’da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yeni yönetimin, 3 milyon Euro karşılığında Campuzano’yu kadroya katarak transfere giriş yapacağı ileri sürüldü.

Arda da dönüyor

SÖZLEŞMESİ sona eren kaptan Arda Turan da Burak Elmas’ın başkanlığa gelişiyle yuvada kalıyor. Elmas yönetimi Arda ile hem kontrat yenilemek hem de uzun vadede çalışmak istiyor. Tecrübeli oyuncunun, futbol hayatını tamamladıktan sonra Florya’da kulübe hizmete devam etmesi planlanıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver