VETBÜS 18-19 Eylül’de Silivri’de

IMG_8904
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) hayata geçirdiği VETBÜS projesi 18-19 Eylül tarihleri arasında Silivri’de hizmet verecek. Sahipsiz sokak hayvanlarının beslenme, aşılama ve kısırlaştırma ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen projede, uzman veteriner hekimler görev alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarının barınma, beslenme, aşılama ve kısırlaştırma ihtiyaçlarını karşılamak adına VETBÜS projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 18-19 Eylül’de Silivri’de görev alan veteriner hekimler, 18 Eylül’de Atatürk Meydanı’nda, 19 Eylül’de ise Müjdat Gürsu Spor Tesisleri’nin önünde hizmet verecek. Saat 11.00-14.00 arası sokak hayvanlarına tahsis edilecek olan mobil sağlık aracı, sahipsiz sokak hayvanlarına detaylı sağlık taraması yapacak, tedavilerini gerçekleştirecek.

VETBÜS projesinde görev alan veteriner hekimlerin yaptığı açıklamaya göre, tedavisi ayakta yapılamayan hayvanlar ilgili birimlere sevk edilip tedavisi sonlanana kadar gözetim altında kalacak, daha sonra hayvanı getiren vatandaşa teslim edilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir