Yalı Partisi’nin ev sahibi: Muharrem İnce’ye oy verdim

yalı partisi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığını engellemek için Beykoz’daki yalısında toplantı yapıldığı iddialarıyla gündeme gelen iş insanı Hasan Dağcı, “AK Parti’yle zengin olmadım” diyerek 2018 seçimlerinde Muharrem İnce’ye oy verdiğini söyledi.

Gazeteci Barış Terkoğlu, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında İstanbul Beykoz’da Dağcı’ya ait yalıda bir toplantı yapıldığını, söz konusu ‘buluşmaya’ AK Parti’ye yakın isimlerin katıldığını ileri sürmüştü.

İş insanı Hasan Dağcı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığını engellemek için yapıldığı iddia edilen toplantıyı inkar etti. Halk TV’den Seyhan Avşar’a konuşan Dağcı, Erdoğan’la 17 yıldır hiç görüşmediklerini, bunun nedeninin ise kendisinin yaşam tarzı olduğunu ileri sürdü.

Dağcı, AKP döneminde aldığı milyon dolarlık ihalelere dair soru üzerine ise “Ben AK Parti’den önce de zengindim. Param vardı, arabalarım vardı. AK Parti’yle zengin olmadım” ifadesini kullandı

“MUHARREM İNCE’YE OY VERDİM, İMAMOĞLU’NA VERMEDİM”

Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmaması için çaba sarf ettikleri yönündeki iddiayla ilgili de konuşan Dağcı, “Ben Muharrem İnce’ye oy verdim. Ama belediye seçimlerinde ne İmamoğlu’na ne de Binali Yıldırım’a oy verdim. Ben eskiden Refah Partiliydim. Sonrasında Ecevitçi oldum” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver