Köşe Yazarı

Hedefi 2023 olanların milli bayramlarla savaşı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilinsin ki; BɑğımsızIığı için öIümü göze ɑIɑn bir miIIet, insɑnIık hɑysiyet ve şerefinin gereği oIɑn bütün fedɑkârIığı göz önüne alır.

Diğerleri ise; Bunun tam aksini yani kendi elleriyle esɑret zincirini boyunlarına takmak için can atar.

Aynen birilerinin malaya gemisine binerek terk ettiği ülkeyi, bir diğerinin uğruna 250 bin şehit vererek o enkazdan Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaratması gibi…

Eğer gerçekten denildiği üzere asıl amaç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni “muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ‘ olsa idi, bugün bizleri mandalara teslim etmemek uğruna daha ağzında annesinden emdiği süt kokan 15 yaşındaki çocuklara minnet duyulur ve 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milli bayramlarımızı kendini Türk hisseden her vatandaş gibi heyecanla bekler saygı ve minnet ile anıyor olunurdu.

Ve aradan 20 yıl geçmesine rağmen bizler hala ‘ 2023’ hedefinizin Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak mı yoksa geçmişle hesaplaşmanın bir özlemi mi ? olduğunu çözememiştik.

Oysaki rahatsız olduğunuz o Atatürk idi bizleri mandalara teslim etmeyip 30 Ağustos’u Zafer Bayramına dönüştüren.



Daha dün Ayasofya Cami’ne koşar adım namaz kılmaya gitmenize vesile olan, pandemi gerekçesi ile iptal etmek istenilen “Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi değil miydi?

Ve bir kere olsun Ayasofya’da Atatürk ve 14 , 15 yaşında Atatürk’ün askeri olmayı kabul edip eline oyuncak yerine silah alıp sizlere özgürce ibadetinizi yapmanızı sağlayan, çan yerine ezan sesiyle uyanmanızı vesile olanlara neden dua edilememişti.

Bizim Milli Bayramlarımızı iptal etmeye ve Cumhuriyetimizi, Atatürk’ümüzü elimizden almaya çalışanlara karşı mücadelemiz hiç bir zaman bitmeyecek.

Çünkü bizler ne emperyalistlere ne de onun iş birlikçilerine asla teslim etmedik bu ülkeyi.

Ve etmeyeceğiz de!

Kaldı ki sizler;

Adil ve hakkaniyetli olmadığınız, kendinizden olanları kayırmadığınız, emperyalistlere çevirdiğiniz geminizin rotasını Samsun’a, yani destan yazan BANDIRMA VAPURUNA çevirmediğiniz, Atatürk ve onun 13 ve 15 yaşında silah arkadaşı olmayı kabul eden çocukların kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmadığınız sürece, sizin bizden olmanız asla mümkün olamaz.

Zafer Bayramın Kutlu olsun TÜRKİYEM..