Köşe Yazarı

İnsanlık da insanlar da ölüyor…

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arakan’da Müslümanlar, Filistin’de çocuklar, Suriye istila edilmeye çalışılırken masum insanlar, Afrika’da da açlıktan insanlar ölüyor.

Hep bir ölüm…

Peki suçlu kimdi?

Dünya dar mı gelmeye başlamıştı artık insanlığa? Kimdi bize bu dünyayı dar etmeye çalışan, insanlığı katletmek için var gücü ile gözünü kan bürümüş olanlar? İyi de biz seçmedik mi bunları? Mesela Koreli nükleer bağımlısı katili, ABD’li şizofreni, Rusya’nın psikopatını, İsrailli bebek katilini, Esad’ı yıkmak için savaş çıkarmayı bile göze alanları kim seçmişti?

Elbette bizler seçtik ve dünyanın kaderini, insanlığın kaderini bu kişilerin dudaklarından çıkacak iki kelimeye yine biz teslim etmiştik. Eğer bugün IŞİD varsa, PYD varsa, PKK varsa ve bugün Saddam Hüseyin öldürülüp yerine Barzani getirildiyse bunu yapan yine o iki dudağının arasında insanlığı katleden, insanları öldüren güç hastası şizofren liderler değil miydi?

Ama herkes ektiğini biçerdi sonuçta. O İnsanlığın bilinçsizce ektikleriydi bugün dünyayı egosu yüzünden kana bulayanlar.



Dedik ya asıl suçlu insandı. Çünkü o insandı bugün takım tutar gibi lider seçen… Sırf ondan olduğuna inandığı için sonunun nereye gideceğini bilmeden o lideri savunan.

Mesela Obama…

Allah aşkına Obama’yı Müslüman olarak görmenin dışında, vay be dünyanın bir numaralı ülkesini Müslüman yönetiyor demenin dışında kaç kişi onun İsrail ile, Fransa ile, Almanya ile, İngiltere ile birlikte Mısır’ı, Lübnan’ı, Sudan’ı, Libyayı istila ettiğini görmüştü. Ya da o hasta beyinli Trump’ı ele alalım. Kiminle sürekli savaş halindeydi… Çin, Kore ve Japonya…

Ve bugün Biden

Sizce neden?