Yazıcı: AK Parti, insanların hayat standartlarını yükseltmek için bir araya gelmiş kadrolardır

640x360-2.jpeg
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin kadrolarının, hayat standartlarını yükseltmek için bir araya geldiğini savundu. Yerel seçimlere de işaret eden Yazıcı, “Belediyeciliği bilmeyene verip ‘Ah vah’ demekle zaman kaybetmiş oluruz” şeklinde konuştu.

Yazıcı, konuşmasında, “AK Parti, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletin hukukunu korumak, insanların hayat standartlarını yükseltmek, önündeki sosyoekonomik engelleri ortadan kaldırmak üzere bir araya gelmiş kadrolardır” iddiasını dile getirdi.

Yurttaşlar yıllardır yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücade ederken, Yazıcı, “İnşallah enflasyonu Türkiye’nin gündeminden çıkartacağız, hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.

”DEZAVANTAJLI’ DENİLEN KESİMLERİN SATIN ALMA GÜCÜNE KATKI VERMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu konuyla bir taraftan ekonominin gerektirdiği enstrüman ve yöntemleri icra etmek suretiyle çalışmaları sürdürürken bir taraftan da hayat pahalılığından etkilenen, ‘dezavantajlı’ denilen kesimlerin satın alma güçlerine destek anlamında imkan ölçüsünde katkı vermeye çalışıyoruz. Bunu belli ölçüde verdik. Veremediklerimiz var. Onlarla ilgili de hükümetin hazırlık çalışmaları devam ediyor. 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının tek bayrağı, tek vatanı, tek millet ve tek devleti olduğunun hassasiyeti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı bu çerçevede sürdürmeye devam edeceğiz.”



‘BELEDİYECİLİĞİ BİLMEYENE VERİP ‘AH VAH’ DEMEKLE ZAMAN KAYBETMİŞ OLURUZ’

Yazıcı, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere ilişkin de şu ifadeleri kullandı:

“2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediyeciliği işin ehline vereceksin, sonra hesap soracaksın. Bilmeyene verip, ‘Ah vah’ demekle zaman kaybından başka bir iş yapmış olmayız. Çünkü bizim siyasetimizin önemli parametrelerinden birisi de hizmet ve eser siyasetidir. Dolayısıyla ehil kadrolar partimiz bünyesinde var. İnşallah yerel seçimlerde de ‘Ama, fakat, lakin’ demeden, doğruda birleşmek, şehrimizin, beldemizin, mahallemizin kalkınmasına, büyümesine, gelişmesine ve güzelleşmesine, odaklanarak, bunu yapacak kadrolara emaneti yeniden vermeliyiz. Hatırlatmak bizim, bunu takdir edecek olan egemenliğin sahibi aziz milletimizdir, aziz halkımızdır.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir