Yerel siyasetçinin ibra edilmeyen Okul Aile Birliği icraatları gündem oldu… Yok, yok !

okul aile birliği
İlknur B. Kudalak'ın Ekibi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Okul Aile Birliği seçiminin yankıları sürüyor. Seçimi açık farkla kaybeden eski başkan ve aynı zamanda AK Parti Bakırköy İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özcan ve icraatlarıyla ilgili açığa çıkan bilgiler yargı yolunda… Yeni yönetimin, eski dönem evrakları ve belgeleri ile banka hesaplarında yaptığı incelemelerde ortaya çıkan uygunsuzluklar iki gündür üst üste tutulan tutanaklarla kayıt altına alınıyor…

İki yıldır Okul Aile Birliği başkanlığını yürüten Serkan Özcan’ın, Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyer olan İlknur B. Kudalak’ın listesi ile yarıştığı seçim, gerginlikler, yaşanan itirazlar ve müdahalelere rağmen Serkan Özcan’ın listesinin aldığı 5 oya karşılık, İlknur B. Kudalak’ın listesinin aldığı 79 oyla sonuçlanmış ve İlknur B. Kudalak’ın listesi seçimin galibi olmuştu.

Eski yönetimin ibra edilmeyen faaliyetlerinin ardından yapılan incelemelerde karşılaşılan anormal durumlar, gerektiğinde mahkemelere sunulmak üzere tutanak altına alınıyor.

ÇALIŞMAYANA MAAŞ VE SİGORTA

Tutanaklarda dikkat çeken başlıca vurgu, Denetim Raporu ibra edilmeyen eski yönetim dönemine ait birçok evrak, fatura ve ödeme belgelerinin bulunamaması oldu. Bir başka tutanakta ise, Halk Eğitim Merkezi’nde çalışmadığı tespit edilen A.C isimli şahsa, kurumda çalışmamasına rağmen bir yıl boyunca maaş verilmesi ve SGK primlerinin ödenmesi konusunda inceleme talebi yer aldı.

KENDİ HESABINA KARARSIZ PARA ÇIKIŞI !



Tutanakların birinde ise, alınan bir karar olmamasına rağmen eski başkan adı ve hesabına gönderilen 5.000 tl’lik para çıkışı kayıt altına alındı.

Bu Yazıya Tepki Ver