Yine yeniden Joachim Löw

joachim-loew
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alman ekolünün en tepesindeki ismin, sarı-lacivertli takımın başına geleceği iddiaları sürüyor.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenirken Panzerler ile EURO 2020 sonrası yollarını ayıracak olan tecrübeli çalıştırıcı bir kez daha gündemde

Yeni sezona yeni teknik direktörü ile başlayacak olan Fenerbahçe’de arayışlar sürüyor. Yönetim, listesindeki isimlerle temaslarına devam ederken iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Benitez, Marco Silva, Schmidt, Labbadia ve Paulo Sousa gibi birçok ünlü teknik adamın adı Fenerbahçe ile anılıyor. Özellikle Başkan Ali Koç’un, “Alman ve Portekiz ekolü üzerinde duruyoruz” açıklamasının ardından gözler bu iki ülkeden hocalara çevrildi.

‘YARDIMCISI ERDİNÇ SÖZER’

F.BAHÇE için adı daha sezon bitmeden geçen hocalardan biri de Joachim Löw’dü. Alman Milli Takımı’na EURO 2020 sonrası veda edecek olan ünlü çalıştırıcının “Bir süre takım çalıştırmayacağım” açıklamasından sonra ismi geri plana atılmıştı. Ancak Löw bir kez daha gündeme geldi ve hatta Almanya’da çalışmış olan Erdinç Sözer’in anlaşma sağlanan Alman hocanın yardımcılığını yapacağı da iddia edildi. Sözer, geçen sezon Belözoğlu’nun ekibinde yer almıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver